Menu

Vellykket Future Camp i B1903

image Børneleder Thomas Brando byder velkommen
Af Mads Harder
13. april 2022 kl. 16:33
B1903 afholdte Future Camp 9. og 10. april

I weekenden 9. og 10. april afholdte B1903 endnu en gang en Future Camp. Det blev en vellykket weekend med fodbold-konkurrencer, fodboldtræning og ikke mindst en tur ud af huset til Tingbjerg Idrætspark for at se B1903's 1. senior spille mod Brønshøj. 

Lørdagen startede med, at der blev budt velkommen og så gik formiddagen ellers med diverse fodbold-konkurrencer med fodbold-bowling, fodbold-kroket, scor-fire-mål-på-10 sekunder m.m.. Formiddagen sluttede med at B1903's 1. senior, Karsten Andersen, kom og fortalte om taktikken til den kamp 1. senior skulle spille mod Brønshøj om eftermiddagen, som alle camp-deltagerne skulle ud og se. Herefter blev der spist frokost sammen i B1903's cafe, hvorefter alle Future-deltagerne blev kørt med B1903-fanbus til Brønshøj for at se kamp.

(I bussen blev der varmet godt op med sodavand, snold og slagsange)

 

I Tingbjerg Idrætspark blev vi mødt af meget venlige kontrollører, som hjalp drengene med at få hældt deres sodavand op i kopper og hængt B1903's flag op på tribunen. Her kunne drengene fra Future Camp se  B1903 spille 1-1 mod Brønshøj, og der blev heppet til den store guldmedalje.

(1. seniorspilleren, Oliver Ritter, hilser på de unge B1903-fans. Dagen efter kom Oliver og trænede dem på campen)

 

Søndag morgen, campens anden dag, lagde ud med et træningspas, hvor 1. seniorspillerne Oliver Ritter og Marc Boe Andersen, som camp-deltagerne havde set i kamp dagen før, kom og trænede og spillede sammen med dem. Til stor fornøjelse for alle. 

(Oliver Ritter fra 1. senior blev presset ud i en hasarderet dribling af drengene fra Future Camp)

 

Efter træningspasset med spillerne fra 1. senior stod den på frokost, som var en meget populær del af campen. 

(Frokosten bliver indtaget med stor fornøjelse)

 

Søndagen blev sluttet af med kampe om eftermiddagen, hvor der blev gået til den, og hvor holdene skulle spille efter nogle regler, som de trak på et stykke papir. Efter hver kamp skulle holdene gætte på, hvilken regel modstander-holdet havde spillet med. Det kunne fx være, at alle på holdet skulle røre bolden, inden man måtte score, eller man måtte kun score med sit mindre gode ben, eller at man kun måtte score, hvis der har været et sideskift, som var nogle af de regler, man kunne trække.

Det var en rigtig sjov weekend, hvor både trænere og spillere fik en god oplevelse, og B1903 glæder sig til, at vi snart igen kan lave en ny Future Camp.