Menu

Future Camp for U8-U12

B1903 afholder Future Camp lørdag den 20. april for klubbens U8-U12.

B1903 Future Camp har denne gang temaet "Pasningsspillet".

Mødetid kl. 08.50 på kunsten. Dagen er slut kl. 14.30.

Dagen starter med at man bliver delt ind i grupper. Træningen vil bestå af seks træningsmoduller med hvert sit tema indenfor pasningsspillet. Dagen vil blive sluttet af med, at der bliver spillet kampe, hvor man bruger de ting, man har lært i løbet af dagen. Midtvejs vil der være frokostpause med pastasalat med kylling og en sodavand/vand (Hvis man ønsker vegetar-pastasalat, så skriv det i kommentarfeltet i tilmeldingen).

B1903 har hyret følgende eksterne instruktører til dagen:

Per Holm (tidligere landstræner for U16, U17 og U18-landsholdet, samt også været rådgiver for klubber i Europa, USA og Canada omkring fodboldtræning og har fungeret i mange år som DBU-instruktør).

Hans Bruun (tidligere landstræner fir U16, U17, U19 og U21-landsholdet, samt klubtræner i bl.a. Lyngby og Frem og har fungeret i mange år som DBU-instruktør)

Kenn Rye (Nuværende U17-træner i den to-stjernede licensklub HUI og har fungeret i mange år fungeret som DBU-instruktør)

Kim Splidsboel (Tidligere cheftræner for bl.a. Avarta og B93 divisionshold og ikke mindst tidligere cheftræner for landsholdet i Malawi).

Vi håber at se så mange som muligt. Man tilmelder sig via Kampklar, hvor info og tilmelding ligger under "Klubaktiviteter"

Luk