Menu

Billetter til FCK-kampe

************************************************************************

Vedrørende Superliga og pokalkampe i Parken.

Igennem samarbejdet med F.C. København har B.1903 mulighed for at invitere trænere og medlemmer ind til FCK's hjemmekampe i Parken.

Trænere og medlemmer kan til superliga-kampe ansøge om billet fra kamp til kamp, ved at skrive til B.1903's billetansvarlige på mail: billetFCK@b1903.dk

HUSK: Der skal altid stå navn på træner/medlem, hvilket hold man træner/spiller på samt det mobilnummer hvor billet skal sendes til. Hvis der er ønske om at det skal være på familietribunen, skal dette også noteres i ansøgningen.

Der kan altid kun ansøges om billet til nærmest forestående FCK-kamp på hjemmebane.

Der kan tidligst ansøges om billet 7 døgn før kampen spilles og ansøgningen skal være modtaget senest 72 timer før kampen spilles.

Alle ansøgninger der ikke overholder ovenstående, vil IKKE blive taget i betragtning.

Som udgangspunkt kan trænere ansøge om to billetter per kamp i Parken, og medlemmer kan ansøge om en billet per kamp i Parken.

Aktive medlemmer prioriteres frem for passive medlemmer, hvis der er et begrænset billetantal.

Ønsker at man at lave et hold-arrangement, hvor man er et hold, der vil ind sammen og se en kamp, så kan det lejlighedsvis også lade sig gøre. Dog ikke lige så meget som tidligere. Som træner skriver man til samme mail og skriver om arrangementet, hold og antal. Der kan ikke laves holdarrangement til slutspilskampe. 

 

Luk