Menu

Indmeldelse

GRUNDET FERIE, SÅ VIL INDMELDELSER FØRST BLIVE BEHANDLET I UGE 30

For at mindske fejl og spørgsmål, så er det vigtigt, at man læse nedenstående inden indmeldelse.

Inden man melder sig ind, så skal man havde været i dialog med klubben omkring opstart og at der er plads. Har man ikke det, så klik HER

Når man så har aftalt, at man kan starte på et hold, så kan man melde sig ind. Nedenfor ser du B1903's forskellige årgange listet op (Står der fx årgang 2010, så er det børn født i 2010). Klik på den afdeling du eller dit barn ønsker at melde sig ind i. Husk hvis det er dit barn, du melder ind, at du skriver barnets navn og fødselsdag, og ikke dine egne oplysninger, da det er dit barn, der skal være medlem. Har man været medlem af en klub før, så kan man benytte sin tidligere tildelte DBU-brugeroplysninger. Har man ikke det, så kan skal man oprette en ny DBU-profil (blåt link under den grønne bjælke i tilmeldingen). Den kan man også benytte, hvis man ikke kan huske sine DBU-oplysninger.

Er man en voksen spiller, der melder sig ind, så er det vigtigt, at man i feltet, der hedder "evt. bemærkninger til klubben". I dette felt er det vigtigt, at man skriver navnet på den træner/holdleder på det senior eller senior + hold, du starter på, så du kan blive registreret korrekt.

Når man melder sig ind, så opretter man samtidig sit betalingskort til fremtidige kontingentbetalinger, som herefter kører helt automatisk 1. marts og 1. september. Melder man sig ind midt i sæsonen, så er der automatisk lagt rabat ind, så man ikke betaler fuldt kontingent første gang. Øvrig info om kontingenter og kontingent-systemet kan læses HER

Fra man melder sig ind, så kan der gå 1-2 arbejdsdage, før at din profil er aktiv og får adgang til bl.a. Kampklar. Herefter kan der går 1-3 arbejdsdage med at indhente spillercertifikatet fra tidligere klub, hvis man har spillet i klub før (har man sidst spillet i udlandet/kommer fra et andet land, så tager det længere tid at indhente spillercertifikatet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luk