Menu

B1903'er skriver kontrakt med klub i superligaen

image William Oliver Rohmann Steindorsson skriver under med Lyngby
Af Mads Harder
24. november 2022 kl. 10:05
William Steindorsson, årgang 2005, har skrevet under med Lyngby

William Oliver Rohmann Steindorsson har skrevet kontrakt med Lyngby. William startede sin fodboldkarriere i B1903 i en alder af fem år og blev del af en meget talentfuld årgang 2005 i B1903. Her blev det til mange pokaler og gode stunder, og i vinterpausen på U13 skiftede William til Lyngby efter en stærk udvikling. 

 

(William i B1903-tøj og endnu en pokal)

 

Gode minder fra B1903

Når William husker tilbage  på sin B1903-tid, så er der særlig en tur til Sverige, som stikker ud i hukommelsen: "I min B1903-tid har der været mange gode minder, både ude for banen, men også på banen. Men der er et minde der især står ud fra de andre, nemlig den gang vi som U10 spillede en stor turnering i Sverige med over 100 hold fra hele Norden. Vi endte med at komme i finalen, men tabte desværre 1-0 mod Brommapojkarna FC. Og så tænker jeg også altid tilbage på, når vi spillede på hjemmebane til den årlige Løve Cup som noget særligt". 

 

William hæfter sig også ved de gode trænere, han har haft i sin B1903-tid, hvor særligt trænerne Thomas  Mathiesen og Oskar Moore gjorde indtryk på ham: "Thomas gav mig muligheden for at rykke fra 2. holdet og op på 1. holdet  på U10, hvilket udfordrede mig til at blive en bedre  spiller, og Oskar lærte mig at tage ansvar på banen og omskolede mig fra kantspiller til midtbane, hvor jeg har har spillet lige siden"

 

(William og 2005-årgangen, hvor flere andre siden hen har spillet på højt niveau på U17 og nu U19, løfter her en af mange pokaler)

 

 

Har ikke set sig tilbage

Efter skiftet fra B1903 til Lyngby har William ikke set sig tilbage, og huserer nu på Lyngbys U19-ligaholds midtbane. Og William har gjort det så godt, at Lyngby nu har skrevet kontrakt med ham. Udover U19-kampene, så har William også været udtaget til superligaens reserveliga-hold i en kamp mod OB (hedder i dag Future Cup, red.). William har på U14 og til U16 også været udtaget til diverse landsholdssamlinger, samt også en U17 future-samling.

 

 

 

(William i aktion for Lyngby mod FCN)

 

 

B1903 ønsker William kæmpe tillykke med kontrakten, og vi vil fortsat følge spændt med fra sidelinjen, hvordan det går med fodboldkarrieren.