Menu

Nye ansigter i B1903

image De nye trænere til det kommende U13
23. juni 2022 kl. 13:41
Tag godt imod de nye trænere i ungdomsafdelingen

Til den nye sæson kommer en række nye ansigter til holdene på U13-U19 samt 1. og 2. senior, inkl. interne omrokeringer.

Vi er glade for, at de mange nye trænere har valgt, at de vil blive en del af trænerstaben i B1903, og vi ser frem til det fremtidige samarbejde. Velkommen til B1903.

Nedenfor kan I se nogle af de nye ansigter. Tag godt imod dem. I løbet af de næste par dage vil der komme yderligere nye ansigter til. 

Bedste hilsner fra de sportslige ansvarlige på U13-senior, Mads Harder og Keld Kristensen.

 

(Malthe S. Rasmussen, ny cheftræner til det kommende U13-1. Malthe har en fortid som træner i Aab, Aalborg Freja og Aalborg Futsal)

 

(Peter Larsen, ny assistenttræner til det kommende U13-1. Peter har en fortid som træner i Aab)

 

(Erik Nielsen, ny cheftræner til U19. Erik har en fortid som træner i Lyngby og Birkerød og er ved at gøre sin UEFA B-licens færdig)

 

(Peter Knudsen, ny assistenttræner til U17. Peter har en fortid i bl.a. AB, Hvidovre og Skjold. Peter har UEFA B-licens)

 

Robert Rodriguez, ny træner til det kommende U17-2. Robert har bl.a. en fortid i Helsingør. Robert har UEFA B-licens)

 

(Daniel Nielsen, ny træner til det kommende U14-2. Daniel har en fortid som træner i Kastrup. Daniel er gang med at tage UEFA C-licens)

 

(Oskar Nyrop, ny træner til det kommende U15-3. Oskar spiller senior-fodbold i B1903 og har en DBU B1)

 

(August Schack, ny assistenttræner til det kommende U15-1. August har en fortid som træner i Farum. August er i gang  med UEFA B-licens)

 

(Mustapha El Bachri, ny træner til 2. senior og ekstra træner til U16. Mustapha har en fortid som træner i BSV/FC Rudersdal og Kingston F.C. (England). Mustapha har også en fortid som professionel spiller. Mustapha er i gang med UEFA B-licens)