Menu

Slaget om Gentofte endte uden vindere

image Christian Fritze i sprint med bolden
Af Mads Harder
25. august 2022 kl. 13:51
1. senior spillede 1-1 mod Skovshoved

I en direkte duel om at være det bedste hold i Gentofte, endte B1903-Skovshoved 1-1. Skovshoved kom til kampen med et særdeles stærkt mandskab med mange spillere, der tidligere har begået sig på højere hylder, ledt an af anfører Simon Bræmer. Skovshoved kom da også blæsende fra start, og de første 10 minutter var det kun Skovshoved på banen. 

Fra det 10. minut og frem til det 35. minut stemplede B1903 ind og havde en virkelig stærk periode og B1903 kom også foran på et frispark højt oppe i banen, som endte med at blive til et Skovshoved-selvmål. Mod slutningen af halvlegen foretog Skovshoved nogle ændringer og sluttede bedst af. Det resulterede også i en udligning, som, selvom den kom efter lidt tilfældigheder, var et resultat af, at de satte en godt tryk på B1903.

Efter pausen var der meget spil frem og tilbage og mange chancer til begge hold, men ind ville bolden ikke. Mod slutningen af kampen, så flere B1903'ere lidt trætte ud med kramper, men ud af det blå tryllede de ekstra kræfter op og  slutminutterne endte med særdeles store muligheder til B1903. Bl.a. superstjernen, Christian Fritze, som krøllede en Skovshoved-forsvarer ned i en tændstiksæske ude i højre side, for derefter at slå en aflevering ind i hovedet på en fremadstormende Marco Elver Hagesø. Men forsøgte gik snert forbi.

Efter at have fordøjet den chancerige kamp lidt havde cheftræner Anders Jochumsen disse kommentarer til kampen: 

"Vi skal bygge videre på de gode perioder og få scoret på vores chancer. Overall er jeg godt tilfreds. Altså kampen kunne være blevet 5-5 med alle de chancer, så selvom jeg lige efter kampen var ærgerlig over nogle af vores brændte chancer, så var det måske fair nok, at kampen endte uden vinder“, og Jochumsen fortsætter:

"Skovshoved var virkelig gode på kuglen og har mange gode spillere, og Bræmer (Simon, red.) er stadig giftig, så jeg er sgu meget godt tilfreds. Jeg er sikker på, at Skovshoved nok skal ende i toppen, når turneringen skrider frem. For vores eget vedkommende, så skal vi lære, at vi ikke kan have perioder i kampene, hvor vi slækker lidt på det, fordi det er KS i år alt for stærk en række til. Og jeg vil egentlig gerne lægge lidt pres på os selv. Nu har vi set, hvad vi kan i forhold til at skabe chancer, så nu skal vi have fundet skarpheden frem og putte dem i kassen,“ sluttede Jochumsen, der ser frem til de næste tre kampe med et B1903-hold, der tager dirigentstokken og dominerer kampene.

(anfører Hallgren med krampe)