Menu

Hul på bylden

image
Af Mads Harder
03. oktober 2022 kl. 10:07
1. senior vandt 1-0 over Frem

I en regnvåd affære slog 1. senior Frem på hjemmebane i lørdags med 1-0. Målscoren var Jonas Sjøstrøm.

Efter en lidt svær sæsonstart med mange uafgjorte kampe og et ærgerligt nederlag mod Hasle, så var det et sulten B1903-hold, som tog i mod Frem. I flere af sæsonens første kampe har man haft fornemmelsen af, at det lige så godt kunne være blevet til B1903-sejr, og der bare skulle hul på bylden. Men mens den første sejr lod vente på sig, så har det måske taget lidt på selvtilliden. Men det blev der fightet sig ud af mod Frem.

Striden i bunden er meget tæt med mange hold, som ligger indenfor få point, så sejren mod Frem gjorde, at man kunne hoppe flere pladser op i tabellen. 

I sidste sæson blev der givet debut på 1. senior til fire U19-spillere, og denne sommer er en håndfuld U19-spillere (årgang 2004, red.) blevet rykket permanent op i senior-truppen. Jaykob Garbia har fra første kamp spillet sig ind i startopstillingen på højre back, mens der i kampen mod Frem var debut i målet til Marcus Ytting, mens Milan Krayer også fik debut, da han i anden halvleg blev skiftet ind i angrebet. Tillykke til de tre unge folk og godt gået!

Næste kamp er tirsdag den 4. oktober ude mod Hvidovre.