image Oliver Hallgren med bolden var vikar i forsvaret grundet skader
Af Mads Harder
25. oktober 2021 kl. 20:02
1. senior spillede 1-1 i Greve

Lørdag 23. oktober skulle 1. senior en tur til Greve, som havde mulighed for at spille sig på 1.  pladsen, men det krævede bl.a., at de kunne slå B1903.

Fra kampens start var det et tydeligt opsat B1903-hold, som gjorde livet svært for Greve. Kort inde i kampen blev B1903 snydt for, hvad der lignede et kæmpe straffe, men det blev ikke dømt. Referenten var så overrasket over, at der ikke blev dømt straffe, at han ikke fik noteret, hvem det blev begået i mod (Marc Boe Nørre Andersen, red.). Og nu skal man passe på med store betegnelser som ”kæmpe straffe”, for hvad skal man kalde det, hvis der en gang i fremtiden bliver begået et straffe, som er endnu større, og man allerede har brugt betegnelsen ”kæmpe straffe”? Den tid, den sorg; det sker jo nok ikke, tænker man. B1903 fulgte op med en god chance til Søren Bech, som blev spillet flot fri i dybden. Man stod med den fornemmelse, at det var B1903, som ville lave det første mål denne lørdag. Kort efter lavede Marc B.N. Andersen et giftigt træk i feltet forbi en Greve-spiller, og det lignede, at der blev lavet et gigantisk straffe på Marc (ja, skulle finde et ord der var større en kæmpe), som var endnu mere tydeligt end det første. Men det blev ikke dømt. Af hensyn til læseren vil det ikke blive gentaget, hvad der blev råbt fra sidelinjen af dem med stribede briller på, men som en ældre herre konstaterede: ”Dommeren har desværre altid ret…den idiot!”.

Så gik det desværre sådan, at Greve efter et kvarters spil – mod spil og chancer – fik en chance ud af det blå efter en pludselig – og sjælden - fejl i forsvaret, hvor en Greve-angriber kunne sætte bolden i kassen. 1-0. Herefter kom Greve mere med i kampen og derfra blev 1. halvleg en jævnbyrdig affære, hvor Greve også fik perioder med spilovertag.

Anden halvleg startede med hæsblæsende angrebsspil fra B1903 og inden for en håndfuld minutter havde B1903 spillet sig frem til fire – mere eller mindre - åbne muligheder, som kom fra både højre og venstre side og opspil op igennem midten. Christian Fritze havde to af dem, Gustav Holm havde en og Søren Bech havde en. Og Sørens chance gav fortjent mål efter en smart nedtagning med brystet. 1-1.

B1903 spillede en virkelig stærk og underholdende 2. halvleg, hvor der til tider også blev spillet hårdt. Skulle der havde været en vinder, så skulle det havde været B1903. Man fik dog en lille klump i halsen, da B1903 var ved at bytte det ene point til nul kort før tid, hvor Greve fik en helt åben mulighed efter lidt for vovet spil af en B1903’er.

1-1 mod et af topholdene på udebane, og særligt den måde det skete på, var meget imponerende.