image Der begås straffe mod Marco Elver Hagesø
19. april 2022 kl. 12:14
1. senior sikrede sejr i sidste minut mod Allerød

B1903's 1. senior fik en flot 2-1 sejr over topholdet Allerød i weekenden.

Allerød fik rødt kort efter 29 minutter, og selvom de var en mand mindre, så må man også være ærlig og sige, at de i første halvleg nok skulle have scoret et mål eller to, men ved pausefløjt stod den 0-0.

Midtvejs i anden halvleg kom Allerød foran 1-0 på et hovedstød, men B1903 fik lagt større og større tryk på mod slutningen af kampen. Med 10 minutter igen nedlægges Marco Elver Hagesø i feltet efter en skarp dribling. Søren Bech scorede stensikkert på straffede. Med 20 sekunder igen af den ordinære spilletid, så har B1903 et fladt indlæg fra venstre side, som i første omgang blev clearet af en Allerød-spillere, men lige hen foran den indskiftede B1903-angriber Admir Sabic, som sparkede sejrsmålet ind for B1903. 2-1 til B1903 og efter to kampe med sene mål i mod B1903, så var det denne gang omvendt. Med sejren kravlede B1903 over den grimme nedrykningsstreg.