image
Af Mads Harder
24. oktober 2022 kl. 13:41
B1903 spillede 1-1 mod FB

I weekenden tog 1. senior i mod et af topholdene, FB. Bortset fra to kampe, så har alle B1903's kampe i efteråret været meget tætte med mange uafgjorte eller sejr og nederlag på et mål.

I kampen mod FB kom B1903 utroligt stærkt fra land, og fik presset FB til at begå nogle fejl fra kampens begyndelse. Kampen skulle dog heller ikke blive meget ældre end fire minutter før, at Johan Møllenbach Bendixen, som i kampens anledning lå som en Arjen Robben på højre kant fremfor sin normale placering i venstre side, kunne bringe B1903 foran 1-0. Forarbejde af Fritte (Christian Fritze, red.).

Målet skulle bane vej for det, der endte med nok at være B1903's bedste kamp i efteråret. En helstøbt indsats med højt koncentrations-niveau i næsten alle situationer; både i det almindelige spil, men også ved nogle virkelig godt slåede dødbolde kampen igennem. Dertil kom, at omstillings-spillet virkelig var skarpt og blev farligt næsten hver gang med Fritte og Jonas Sjøstrøm i hovedrollerne, men også næste geled var gode til at komme med. Det kastede et hav af store chancer af sig igennem kampen, og at B1903 endte med kun at score ét mål, sidder man stadig her mandag og ikke rigtigt forstår.

I den sidste halvdel af 2. halvleg begyndte kræfterne at slippe lidt op for B1903, og storspillende Fritte måtte også lade sig skifte ud (B1903 er p.t. på markedet for at købe en powerbank, der er kompatibel med Fritte, red.). B1903 gav dog alt, hvad de havde i sig, men det gik, som man frygtede, når chancerne ikke røg i kassen. FB udlignede til 1-1 i det 83' minut.

Trætte, men fuld af tiltro til at denne kamp gemte på tre point, forsøgte B1903 sig helt til det sidste. I overtiden fik B1903 endnu et hjørne og i feltet dukkede Søren Oksen op, men måtte se sit forsøg blive afvist af overliggeren.

Til kampen havde B1903 en start-debutant i Johan Willadsen, som i sidste uge blev skiftet ind til sin debut, men mod FB startede han inde for første gang på venstre kant. Flot kamp og tillykke med det til Johan, som er nyoprykket fra U19 (årgang 2003, red.).

(Assistenttræner Kenni Olsen tog sig til hovedet, da Søren Oksens forsøg ramte træværket i overtiden)

2. senior vandt i drama

Søndag var 2. senior en tur på Kløvermarken od Sønderbro i serie 2. En meget intens kamp, hvor B1903 var bagud 3-2 med få minutter igen, men med to sene mål trak 2. senior sig sejrrigt ud af kampen 4-3. Målet i overtiden blev sat ind på en vanvidsflugter af Oliver Smith. Forinden havde Willum Graglia, nyoprykket U19-spiller (årgang  2003, red.), lavet hattrick. Godt gået af 2. senior.

(2. seniors træner, Mustapha El-Bachri, giver peptalk i pausen, hvor B1903 var bagud)