image Søren Bech tager frispark
Af Mads Harder
11. april 2022 kl. 12:09
1-1 mod Brønshøj efter stærk fight

Lørdag var B1903’s 1. senior et smut i Brønshøj til et opgør i den mere og mere tilspidsede situation i nedre del af tabellen. Til kampen var der stor opbakning i form af omkring 100 medrejsende B1903-fans. B1903 skulle rejse sig efter sidste uges skuffelse, hvor B1903 fik 1-1 ude mod topholdet Ishøj, men som gjorde ondt, da Ishøjs udligning faldt dybt inde i overtiden.

Kampen mod Brønshøj var præget af en hård og kold vind og en svær bane. B1903 havde foretaget nogle ændringer i startopstillingen, mens der var genvalg til centerforsvaret, hvor anfører – og normale midtbane-general – Oliver Hallgren igen  var placeret ved siden af Oliver Ritter i forsvaret efter deres stærke præstation i Ishøj.

Det var en første halvleg, hvor Brønshøj i store perioder sad på det meste af spillet, men efter et kvarters spil, så var det altid farlige Søren Bech, der fra kanten af feltet scorede et flot mål, hvor han udplacerede målmanden ved foden af nærmeste stolpe med en skarp afslutning med venstrebenet. Målet kom efter, at det lykkedes at fastholde et pres efter en clearing af Brønshøj-forsvaret, som blev generobret på midten. Målet gav jubel på afsnittet med B1903-fans. Brønshøj havde nogle meget store muligheder i første halvleg, men det lykkedes at holde stand og ved pausen stod den 1-0 til B1903.

Som anden halvleg gik, blev B1903 sjældnere og sjældnere gæster i Brønshøjs enden, og første kamp på en græsbane begyndte også at sætte sig i spillerne, som kæmpede helt forbilledligt, men hvor flere begyndte at få krampe som følgesvend i kampen. Brønshøj kom tættere og tættere på og i det 84’ minut kunne B1903 ikke holde stand længere, og der blev udlignet til 1-1. I den resterende del af kampen gik Brønshøj over til kun at smide høje bolde ind foran mål, men her har B1903 Oliver Ritter, så der blev bolden clearet hver gang. Efter kampen har B1903 haft udsendte på Rigsarkivet for at gå gamle dagbøger og arkiver igennem for at undersøge, hvornår Oliver Ritter sidst har tabt en hovedstødsduel, men de udsendte er vendt tomhændet tilbage. Kampen sluttede uden flere mål og kampen endte derfor med 1-1. Om kampen siger B1903’s cheftræner, Karsten Andersen: ”Vi vinder et point i dag, helt klart. I sidste uge (mod Ishøj, red.) følte vi, at vi tabte to point, men mod Brønshøj vandt vi et point, også selvom udligningen kom lidt sent. Brønshøj havde nogle kæmpe muligheder og lagde stort tryk på os til tider, og vi fik ikke truet helt nok i den anden ende, som vi havde håbet. Og så skal der lyde en kæmpe tak til alle de B1903’ere, der var mødt op for at støtte os, og helt særligt den fan-bus fyldt med ungdomsspillere i B1903, som kom og støttede os og hjalp drengene på banen med opbakning”.

(anfører Oliver Hallgren highfiver nogle af sine mange fans)

(Den kreative midtbanespiller, Torbjørn Knudsen, i græsset efter en hård medfart)