Menu

B1903 åbner sæsonen

image
Af Mads Harder
06. august 2021 kl. 11:34
B1903 møder Avarta i DS

Efter den flotte oprykning sidste sæson ligger 1. senior nu i Danmarksserien. De åbner sæsonen lørdag den 7. august, kl. 14.00, hjemme mod Avarta, som er rykket ned fra 2. division.

 

Klar til sæsonstart

1. senior startede træningen op 15. juli, og selvom opstarten har været præget af, at mange har været på ferie, så forsikrer cheftræner, Lars Dalsborg, at holdet er klar til sæsonstart:

"Vi er klar til sæsonstart! Vi har haft nogle gode træningsuger, selvom mange af spillerne har holdt velfortjent ferie efter den flotte oprykning. I den sidste uge op til kampen her har vi kunnet træne med fuld trup med masse af god intensitet. Vi har nået tre træningskampe; Holbæk, nedrykkere, fra 2. division, hvor vi spillede en fin kamp, men tabte 0-3. Derefter mødte vi Tårnby FF, der afgjorde det i slutminutterne til 0-1, men vi spillede en rigtig flot kamp, hvor jeg var glad for det, jeg så. Den tredje optaktskamp var mod Snekkersten fra Sjællandsserien. I denne kamp var det os, der var målfarlige, så det endte med en 7-1 sejr efter flot spil".

 

(Sidste træningspas inden det går løs i turneringen)

 

Stærk række

Det er mange gode hold i rækken, og selvom B1903 er oprykker ser cheftræner Lars Dalsborg fortrøstningsfuldt på kampen mod Avarta: "Jeg forventer, at vi kan matche de fleste hold i rækken. Selvfølgelig med hold som Avarta og Brønshøj, som er rykket ned fra 2. division, så kommer de fra en sæson, hvor de  har været oppe i et andet tempo end os, men så må vi finde nogle gode taktiske ideer frem."

 

B1903-Avarta spilles lørdag 7. august kl. 14.00 i B1903 på Lyngbyvejen 270, 2900 Hellerup