Menu

Keld Kristensen bliver fastansat

image Keld Kristensen
25. oktober 2022 kl. 09:44
Keld Kristensen bliver sportslig leder for U12-senior
I efteråret 2021 opsagde tidligere sportslige leder for U12-senior, Peer F. Hansen, sit job i B1903. I foråret (marts-juni, red.) 2022 fungerede Keld Kristensensen og Mads Harder som midlertidige sportslige ledere for U12-senior i et team, indtil der kom en mere permanent ordning. Herefter fortsatte Keld Kristensen alene fra 1. juli 2022 på en midlertidig aftale som sportslig leder for U12-senior på en aftale gældende til november.
B1903's bestyrelse har nu fastansat Keld Kristensen på en permanent aftale som sportslig leder for U12-senior fra d.d.. B1903's bestyrelse har lagt vægt på Kelds store engagement og synlighed på banerne, og selv siger Keld Kristensen om, at aftalen er blevet permanent:
"Jeg er meget glad for, at bestyrelsen har valgt at fastansætte mig i stillingen som sportslig leder for U12-senior og med at fortsætte det glimrende samarbejde med Brando og Mads, da flere af arbejdsområderne overlapper hinanden. Det er dejligt, at vi kan arbejde mere langsigtet med flere ting. Samarbejdet med alle jer trænere håber jeg fortsætter i samme ånd som i de foregående måneder, for det virker, som det er det rigtige hold, som Mads og jeg fik sat sammen til at dygtiggøre og motivere vores spillere op til denne sæson. Glæder mig til fortsættelsen.
Luk