Menu

B1903'er skriver kontrakt med Brøndby

image Magnus som anfører på B1903's U13-hold, der nåede finalen i Nørhalne Cup
Af Mads Harder
04. marts 2021 kl. 11:21
Magnus Søndergaard har taget næste skridt i karrieren

Magnus Søndergaard fra årgang 2006 spillede i B1903 fra U5, indtil han som U14-spiller i 2019 skiftede til Brøndby. Her har Magnus gjort det rigtig flot og har netop kronet sin 15-års fødselsdag med at blive tilbudt kontrakt i Brøndby. Fra B1903 skal der lyde et kæmpe tillykke til Magnus og vi har taget en lille snak om tiden i B1903.

 

(Magnus i aktion for Brøndbys U15)

 

Efter så mange år i B1903 er der mange ting, som Magnus husker tilbage på, og om den tid siger Magnus:

"For mig har tiden i B1903 været fantastisk. Det har givet mig gode oplevelser og en masse venner. Mange af dem er jeg stadig venner med den dag i dag. Vores årgang (2006, red.) har altid været rigtig god, faktisk siden vi var små, hvilket også førte til udenlandsture og store turneringer i Danmark. Der var god konkurrence på holdet om en startplads, men samtidig havde vi et virkeligt godt fællesskab".

 

B1903-trænere med betydning for udviklingen

Når man som Magnus har været i B1903, siden man var fire, så har der også været en håndfuld forskellige trænere til at præge en som fodboldspiller.

”Jeg har haft mange gode trænere i B1903. Mine tre seneste trænere i klubben; Serge Bossman, Jonas Skrydstrup og Sigurd Slot Jacobsen har i særlig grad dannet mig som fodboldspiller, og har været en stor del af, hvordan jeg spiller nu i Brøndby. Jeg fik sat store krav og fik meget ansvar, som jeg altid syntes var fedt. Som lille husker jeg særligt min gamle træner Kristian Gade, som var den første til at give mig ansvar, og som altid sagde til mig ”Vær kaptajnen på holdet!”", husker Magnus tilbage på.

 

Fede ture og sjove oplevelser

Når Magnus skal huske tilbage på særlige oplevelser i B1903-tiden, så er det de mange ture og kampe, som popper op:

"I min tid i b1903 var der mange ture og kampe, som var rigtig fede. Vi tog en tur til Hamburg, som var en rigtig god oplevelse, men min yndlingsoplevelse i B1903, må nok også være en af de sidste. Vi skulle til Nørhalne Cup og vores forventninger var ikke store, da vi vidste, det ville blive en rigtig svær turnering. Vi lagde dog ud med at slå et stærkt Holstebro-hold med 5-1 og vi var alle lidt chokerede over, hvor godt det var gået. Herefter ventede så AaB, som vi var sikre på, vi ville tabe til, men vi endte med at vinde 5-3. Senere hen mødte vi så Hull City i semifinalen, som vi også vandt over, og endte så med at møde AaB igen i finalen. Her endte vi så dog med sølvet, men vi var så stolte og glade over vores egen præstation. Det er helt klart en oplevelse, jeg aldrig glemmer". 

 

(En anden stor oplevelse for Magnus, mens han var i B1903 var en dag, hvor Morten Olsen kom forbi klubben i forbindelse med Allan Michaelsens memorialkamp. Om det var Morten, der ønskede en selfie med Magnus eller Magnus, der ønskede en selfie med Morten, melder historien ikke noget om)