Menu

Årets træner/leder i B1903

image B1903's bestyrelsesformand, Benny Olsen (t.v.), Holdleder/træner for U13 og U9, Klaus Jakobsen (t.h.)
Af Mads Harder
26. maj 2021 kl. 15:47
På B1903's generalforsamling blev årets leder fundet

B1903's generalforsamling i 2021 blev afholdt tirsdag den 25. maj efter udsættelse grundet Corona.

Udover formandens beretning og gennemgang af regnskab og budget, så blev der også løftet sløret for, hvem årets leder var. Valget faldt på Klaus Jakobsen, som udover at være holdleder på U13 også er træner på U9. Klaus er engageret, dedikeret og hjælpsom som få. Om det er træning, holdlederarbejde, tøjsponsorater, kørsel af spillere til alle mulige og umulige steder, planlægning af kampe med meget, meget mere, så er han klar. Udlandstur med bus, hotelovernatninger og en hulens masse måltider på diverse restauranter bliver også lige planlagt og effektueret ved siden af hans travle hverdag. Giv ham en dato og et tidspunkt, så får han arrangeret en kamp. Kommer der en aflysning kommer han hurtigt op med en ny kamp!

Udover prisen som årets leder fulgte der også et gavekort til Sportmaster med i hæderen. Stort tillykke til Klaus og mange tak for den kæmpe indsats, skal der lyde fra B1903.
På generalforsamling kunne der bl.a. berettes om et 2020, som i alle sammenhænge havde stået i coronaens tegn, men også at B1903 har ageret økonomisk fornuftigt og med omtanke og således kommet ud med et fint regnskab til trods for de mange områder, hvor coronaen har påvirket omsætningen. Hertil kunne det også oplyses, at B1903 her i 2. kvartal 2021 har fået en meget flot medlemsfremgang efter corona-restriktionerne er lempet, så vi på flere måder kigger mod lysere tider. Alexander Ledgaard og suppleant Steen Hellmann havde valgt ikke at genopstille til bestyrelsen. I stedet blev Martin Leifelt, der er træner i klubben, valgt ind. Daniel Caceres blev valgt ind som ny suppleant. 
På generalforsamlingen blev der også uddelt jubilæumsnåle, hvor følgende havde opnået nedenstående års medlemskab i klubben:
Paul Aabling, 25 års medlemskab
Peter Rasmussen, 50 års medlemskab
Carsten Graae, 50 års medlemskab
Christian E. Kofoed, 50 års medlemskab
Axel Saabye, 50 års medlemskab
Eric Stenander, 60 års medlemskab
Benny Olsen (formand), 60 års medlemskab
Joen H. Knudsen, 60 års medlemskab
(Her modtager 60 års jubilaren, Joen H. Knudsen, sin jubilæumsnål af formand Benny Olsen, som også selv i år kunne fejre 60 års medlemskab af B1903. Tillykke til begge.)