Menu

U12 på træningstur til Helsingør

image U12 i jubeldans
30. oktober 2020 kl. 11:29

U12-årgangen har siden sommeren gennemgået flere ændringer, hvor der er kommet ny cheftræner (Steen Rasmussen) til, ligesom B/C-truppen ligeledes har fået sat et trænerteam med kendte og nye kræfter. Denne strukturændring betyder nu, at der både integreres på tværs af årgangen, og samtidig fokuseres på de enkelte holdsammensætninger. Det giver muligheder for alle drengene at få kvalificeret træning og forbedre sig, og samtidig have det sjovt til fodbold.

For at styrke sammenholdet endnu mere blev der, efter et par Corona-aflysninger til både Tyskland og Jylland, sat en weekendtur op til Helsingør i stedet for med formålet at få bragt drengene endnu tættere sammen. Lørdag den 26. september om morgenen drog 20 drenge samt trænere/holdledere afsted mod Helsingør for en kombination af fodbold og socialt samvær.

Ophold og overnatning foregik på Danhostel, som har en ideel placering i Helsingør direkte til vandkanten samt adgang til fodboldbaner på den anden side af vejen. Der var to kampe på skemaet for weekenden mod hhv. et godt lokalhold fra Snekkersten og bysbørnene fra HIK. Udover kampen blev der også kørt nogle træningspas med alle i aktion. Derudover stod den på social hygge resten af tiden med fællesspisning, bordtennis, et par friske drenge i Øresund og ellers højt humør på værelserne.