Menu

Back to the future

image Fuld energi i første uge med Parkour
Af Mads Harder
21. marts 2021 kl. 09:23
B1903's Future-koncept er startet op igen efter corona-nedlukning

Grundet corona-restriktionerne har B1903's særlige ekstra træningskoncept, Future, for U8-U15 været lukket ned i en periode. Men i denne uge har klubben med børneleder, Thomas Brando, i spidsen igen kunne åbne op for Future. 

 

Hvad er Future i B1903?

Future er, hvor spillerne stifter bekendtskab med emner, som ikke altid har direkte noget med fodbold at gøre, men som kan understøtte dem i deres udvikling, samt give dem inspiration. Det kan fx være alt fra e-sport, kost, mental træning, yoga, som er blevet inddraget. Det kan dog også være decideret fodboldtræning med en speciel vinkel, som senere på foråret, hvor Kris Stadsgaard og Pro Fodboldskole kommer ud til nogle temaer om forsvarsspil og sprint-træning. I foråret kommer der bl.a. også en futsal-instruktør og en dommer-instruktør ud til nogle future-temaer.

 

Parkour for fuld udblæsning

I de første to uger efter genopstarten er temaet Parkour, og spillerne gik friskt til opgaven i den første uge. Udover at spillerne syntes, at det var sjovt, så kan parkour også hjælpe med balance og smidighed, som de kan bruge i deres fodboldspil.

B1903 har fået parkour-instruktør, Thomas Amled, til at komme ud i B1903 i de to uger, og Thomas har været utrolig god til at lære fra sig. Vi ser frem til Thomas' undervisning i næste uge, hvor der bliver bygget videre på det, spillerne har lært i første uge.

 

(Instruktør Thomas Amled fortæller en gruppe spillere omkring nogle øvelser)

 

(Her har U8 og U9 spillere fået "sømmet" deres fødder fast og skal samtidigt undgå at blive ramt af et "lyssværd", uden at falde)

 

 

(Her skal U10-U12 drengene hoppe op på en klods og blive stående og holde balancen. Teknikken her er også, at gøre det så lydløst som muligt, da det indikerer, at man har fundet den rigtige teknik)

 

(Mere balancehop)