Menu

Træneraftale på plads

image Oskar Moore sætter underskrift på aftalen
06. april 2016 kl. 14:07
Ny cheftræner til det kommende U12-1


Efter længere tids forhandlinger, er vi glade for at kunne afsløre den kommende U12-1 cheftræner (Årgang 2005). Der er tale om en af vores egne, nemlig Oskar Moore, som til daglig er assistenttræner på B1903's U14-1. Oskar Moore blev en af de yngste i Danmark til at få B-licensen og indenfor en overskuelig årrække er planen, at han skal uddannes yderligere (DBU A-uddannelsen).

Om Oskar siger sportschef Mads Agner Veng: 
"Oskar Moore er en yderst kvalificeret træner, som på trods af sin unge alder, udstråler stor modenhed og vilje til at udvikle sig som træner. Som klub ønsker vi altid at skabe de bedste resultater, og jeg er overbevist om, at han kan bidrage til at udvikle vores talentfulde spillere endnu mere". 

Om sine egne forventninger til at overtage holdet siger Oskar Moore:"Jeg har i en rum tid holdt øje med drengene fra sidelinjen og er meget imponeret over niveauet på holdet. Mine planer for holdet går på at løfte niveauet yderligere. Udvikling er nøgleord til træningerne. Ud fra mine træningsforberedelser vil jeg bygge på spillernes talent, og sørge for, at hver enkelt spiller kan mærke forbedringer, til træning og såvel til kamp. Jeg kommer til at have fokus på hver enkelt spillers styrker, og hvordan de kan komplementeres af holdkammeraternes. Mit perspektiv til sammenholdet er derfor også meget vigtigt. Gennem min dynamiske trænerstil vil jeg stile efter at skabe et miljø på holdet, som gør at alle glæder sig til at komme til træning, så vi kan fortsætte vores udvikling med et smil".


Yderligere spørgsmål sendes rettes til Sportschef i B1903 - Mads Agner Veng.