Menu

Plankeværket på plads

image Plankeværket tager pynten af Martin Jørgensen for B1903 Allstars
05. februar 2019 kl. 14:55
B1903 byder den legendariske målmand tilbage på træningsbanen

Pr. dags dato har Palle ”Plankeværk” Petersen skrevet under på en aftale om at varetage målmandstræningen for klubbens målmænd på U14-U19BC. 

Med en stor karriere bag sig som en sikker sidste skanse for B1903 og F.C København, vender legenden nu tilbage til hvor det hele startede. Om sin tilbagevenden til B1903, siger Palle: 

 ”Jeg er tilbage i B1903, da det er den klub jeg føler at jeg har meget et nært forhold til. Den har givet mig mange oplevelser igennem en lang periode. Jeg ser frem til en masse målmandstræning med friske unge mennesker”. 

Om netop valget af Palle ”Plankeværk” Petersen udtaler Sportschef Mads Agner Veng: 

 At Palle har lyst til at give noget tilbage til os, er jeg ham meget taknemmelig for. For os er det centralt at huske vores historie og give den videre til vores nuværende medlemmer. Her er det et kæmpe scoop at have en så dygtig og kompetent målmandstræner tilbage på banerne. Han vil udover sin træning også være en kulturbærer i dagligdagen". 

For yderligere kommentarer kan Sportschef i B1903 – Mads Agner Veng kontaktes på 2148 7805

 

 

 

(Palle Plankeværk med sine tre nye målmænd og flankeret yderst til venstre af Palles tidligere træner, Keld Kristensen, som med sin kontakt til Palle har fået ham tilbage i folden i B1903)

 

(Palle byder velkommen til første træning)