Menu

Nyt trænerteam på U16-1

image Henrik Christiansen (t.v.) og Nichlas Andresen (t.h.)
12. januar 2017 kl. 14:52
​B1903 henter trænerteam til U16-1 i Espergærde IF

Med øjeblikkelig virkning ansættes Nichlas Andresen (Cheftræner) og Henrik Christiansen (Assistenttræner) som U16-1 trænerteam. De kommer til fra Espergærde IFs U17-1 hold.

Om tilgangen af de to nye trænere siger B1903's Sportschef Mads Agner Veng:

"Jeg er utrolig glad for at både Nichlas og Henrik har valgt at acceptere mit tilbud om at overtage U16-1 holdet med det samme. Da Michael Schou i fredags orienterede mig om at han skiftede til AB, var jeg ikke i tvivl om, hvem der skulle overtage holdet. Derfor er jeg meget tilfreds med, at jeg under en uge efter kan byde de to trænere velkommen til B1903 og vores meget ambitiøse koncept".

Den nye cheftræner  for U16-1 Nichlas Andresen måtte for tre år siden indstille sin aktive karriere grundet en korsbåndsskade. En rejse som sluttede i netop B1903. Efterfølgende valgte han i samarbejde med Henrik Christiansen at kaste sig over trænergerningen, hvor de har haft stor succes, senest med Espergærdes IF U17-1 hold.
Mads Agner Veng ser forventningsfuld frem til den nye trænerduos start i B1903: 

"Det er fantastisk, at vi kan sige velkommen tilbage til en mand, som kender huset. Det betyder meget for os som klub. Ligeledes er det en fornøjelse at vi kan tiltrække to så store trænertalenter til B1903, som begge besidder lige præcis de sportslige og ikke mindst pædagogiske værdier, som vi ønsker skal efterleves. Jeg glæder mig meget til at se dem begge i aktion på banen og er ikke i tvivl om, at de passer perfekt ind i vores trænergruppe"

Første træning for det nye trænerteam vil være mandag den 16.januar.

Den tidligere assistenttræner for U16-1 under Michaels Schous ledelse - Michael Rothenborg - overgår i en rolle som U14-2 træner. Ligeledes med øjeblikkelig virkning.