Menu

Ny cheftræner til U19-1

image Emil i sin nye træneruniform
18. december 2018 kl. 11:52
Emil Fredslund Jacobsen fra Farum BK/FCN overtager jobbet ved årsskiftet

Et nyt år, betyder også ofte at man får kigget på tingene med nye øjne. Netop det er tilfældet på B1903s U19-1 hold, som skifter cheftræner.

Nichlas Andresen som har haft ansvaret for holdet i en længere periode, stopper efter eget valg, da han har fået et tilbud om at blive tilknyttet FC Helsingør. En udfordring, som klubben naturligvis ikke ønsker at stå i vejen for. Om skiftet væk fra B1903 siger B1903s Sportschef Mads Agner Veng: 

 ”Jeg er utrolig stolt over at vi igen har udviklet en træner, som kan gå videre til det næste niveau. Nichlas Andresen har evnerne til at drive det videre til højeste niveau, hvis han ønsker det og vi takker ham for den store indsats han har lavet for os, de sidste par år. Dette skift har givet os muligheden for at undersøge markedet for et nyt trænertalent og efter mange samtaler med flere kandidater, har vi fundet den rette til jobbet ”

Den nye U19-1 cheftræner som ansættes officielt pr.01.01.2019 er 23-årige Emil Fredslund Jacobsen. Han kommer til fra Farum BK hvor han har haft cheftræneransvaret for U17-1 og været tilknyttet FC Nordsjælland i forskellige roller de sidste par år. Ved siden af trænergerningen studerer han idræt og den nye B1903 træner ser frem til udfordringen: 

”Jeg elsker fodbold, alt omkring spillet, både det sociale og det fodboldmæssige. Jeg valgte at takke ja tak til jobbet, da jeg synes at det er spændende trup, med mange dygtige fodboldspillere, samtidig med at klubben for mig, var et godt step i min udviklingsplan som fodboldtræner.”

 Den nuværende assistenttræner Rasmus Darre Haahr forbliver i sin rolle under den nye cheftræner.