Menu

​Fra B1903 til FCK Talent

image U15 jubel efter udesejr over HIK
18. juni 2018 kl. 10:30
Oskar Moore skifter Lyngbyvejen ud med Peter Bangs Vej

Den nuværende U15-1 cheftræner Oskar Moore skifter efter mange års engement i B1903 som både spiller og træner tilværelsen ud trænerjob hos FCK Talent på deres spændende U13 hold efter sommerferien. 

”Jeg er stolt. Stolt over at vi som klub ikke kun kan uddanne spillere til at tage det næste skridt, men også at vores trænere gør det. Da jeg startede i klubben for ca.2,5 år var det skærende punkt for mig, at træner og spillerudvikling skulle sidestilles. Fra første dag noterede jeg mig hurtigt hans talent for at træne fodbold, på trods af hans unge alder. Vi har sammen lagt en plan for hvordan hans udvikling skulle være og derfor er dette skifte fuldt fortjent” udtaler Sportschef i B1903 Mads Agner Veng. 

Oskar Moore har igennem de sidste år haft forskellige trænerroller i B1903, men i løbet af den sidste sæson er hans evner for alvor kommet til udtryk med flotte resultater i Øst 1 rækken. Dette er sket sideløbende med han har deltaget i diverse uddannelser ved DBU og FCK, studietur i Brentford F.C. og supervisioner. 

Det er ikke nemt at skulle sige farvel, men jeg føler, jeg har opnået rigtig meget, især med det nuværende U15-1 hold, og det er det rigtig tidspunkt at tage steppet op. Jeg vil altid være B1903’er. Friheden fra ledelsen, herunder Mads Agner Veng, har givet mig muligheden til at prøve mange forskellige ting af og lære af mine fejl. Klubben betyder meget for mig, og derfor er det vigtigt, at den udvikler sig. Det har den gjort over de seneste par år med dygtige trænere og en god ledelse. Jeg er utrolig spændt på at starte i FCK talent og skulle arbejde med nogle af de bedste spillere og trænere i Danmark.” siger Oskar Moore. 

 

B1903 takker Oskar Moore for hans store indsats i klubben og ønsker ham alt det bedste fremadrettet.