Mads Harder
04. juni 2016 kl. 16:46
1. senior vendte 0-3 til 4-3 i stegende hede

Lørdag den 4. juni krydsede B1903 og HB klinger i københavnsserien. Med en temperatur der nærmede sig de 30 grader, var der indlagt vandpauser.

I varmen kom HB ud til start som fyr og flamme, og B1903 blev lagt på grillen. Tre gange inden for seks minutter scorede HB mellem det 18' og 24' minut, og kampen syntes afgjort.

Dog nede 0-3 og en bagende sol, så troede B1903 fortsat på det, viste flot vilje og kæmpede sig tilbage i kampen med en reducering sekundet før pausefløjtet af Michael Nielsen. Anden halvleg stod der fuldstændigt B1903 på, hvor man fik spillet sig frem til en lang række chancer. Fortjent reducering ved Quentin Rousseau på straffespark og et direkte frispark fra Kim Madsen skabte den utrolige udligning i det 81'. Med få minutter igen blev comebacket så fuldendt, hvor Mads Fuad scorede til 4-3 til B1903 efter en kølig og uselvisk assist af Quentin.