Menu

Ubesejret og forlængelse på plads

image 1. senior inden kampen mod B1908
22. maj 2018 kl. 15:23
1. Senior fik endnu en flot sejr over B1908 på 4-1

Med den femte sejr på stribe i torsdags lagde 1. senior sig i spidsen af serie 1 med maksimum point. En flot indsats resulterede i en sikker sejr på 4-1. Holdet har gennemgået en flot spillemæssig udvikling og har sat kursen direkte mod oprykning til Københavnsserien. Med seks kampe tilbage af turneringen skal den gode form dog fastholdes og dette skal trænerteamet i samarbejde med spillerne stå for. 

Netop trænerteamet, som består af cheftræner Thomas Lindhardt og assistenttræner Karsten Andersen, stod til at have kontraktudløb efter sæsonens afslutning, men her er der netop kommet en forlængelse på plads. Om forlængelsen siger sportschef Mads Agner Veng:

 ”Jeg har igennem den senere tid haft en positiv dialog med Thomas og Karsten om hvad der skulle ske efter sommerferien. Vi var alle indstillet fra start på at det gode og struktureret arbejde skal fortsætte i længere tid. Vores kurs som klub er sat og den plan, som vi lagde for to år siden, da vi skiftede trænerteam holder stadig. Kontinuitet er nøgleordet, og derfor er jeg glad for, at vi er blevet enige”.  

Begge trænere har forlænget deres aftaler med yderligere et år med udløb sommeren 2019.

 

           (Thomas Lindhardt)                         (Karsten Andersen)