Menu

Oprykning og forlængelse på plads

image B1903-spillere efter en scoring mod B1908
12. juni 2017 kl. 10:41
1. senior har sikret oprykning til Serie 1
Med ti kampe spillet i Serie 2, ti suveræne sejre og en målscore på 54-6, kan B1903 nu officielt fejre, at 1.senior er rykket tilbage op i Serie 1. I samme ombæring er vi glade for at kunne meddele, at samarbejdet med cheftræner Thomas Lindhardt er blevet forlænget med yderligere et år. Om forlængelsen siger Sportschef Mads Agner Veng:

"Jeg er rigtig glad for at Thomas Lindhardt har valgt at forlænge sin aftale med endnu et år. Da vi for et år siden blev enige om at starte samarbejdet, vidste vi begge, at det ville tage tid at bygge det nye B1903 op. Vi skulle have en masse nye spillere ind, nyt trænerteam og skabe en ny kultur. Efter et års opbygning af et stærkt hold og kultur, kan vi derfor nu i suveræn stil rykke tilbage i Serie 1. Det er utvivlsomt Thomas Lindhardts store drive og engagement, som har været med til at forløse det store potentiale, holdet har, og ​at vi har valgt at forlænge med ham, viser at vi som klub ønsker og vægter kontinuitet højt. Vi er meget ambitiøse og fortrøstningsfulde omkring fremtiden. Med det niveau 1.senior har og det talent som kommer fra henholdsvis U17-1 samt U19-1, lover det godt for de næste mange sæsoner".

Efter sommerferien kommer den nuværende assistenttræner Anders Nedergaard Hansen til at overgå til rollen som cheftræner på U19-1. Hans rolle overtages af den nuværende U17-1 cheftræner Karsten Andersen. Begge har skrevet kontrakter for yderligere et år.

For spørgsmål kan Sportschef i B1903 Mads Agner Veng, kontaktes på telefon 21487805.