Menu

Ny cheftræner til 1. senior

image Ole Pedersen
10. juni 2020 kl. 13:01
Ole Pedersen bliver ny cheftræner i B1903

Efter sommerferien skal B1903's 1.senior have ny cheftræner. Dette stod klart, da Thomas Lindhardts kontrakt udløb og han ønskede nye udfordringer. Om dette siger Sportschef Mads Agner Veng:

”Jeg har vidst i et godt stykke tid, hvilken vej det gik. Derfor har jeg kunne forberede mig og være ekstra grundig i processen om at finde den rigtige cheftræner. Derfor har jeg valgt scanne markedet for potentielle kandidater på hele Sjælland og har interviewet 35 stk., som havde den profil jeg søgte. Det har taget tid, men vi har fundet den helt rigtige mand til opgaven”.

Ole Pedersen er 45 år gammel, bosiddende i Solrød og har A-licens. Han kommer til efter tre års ansættelse som cheftræner for Ringsted IF i Sjællandsserien. Udover det har han har tidligere haft trænerroller på forskellige niveauer fra 2.division til Serie 2 (Rishøj, Ejby og Køge Boldklub). Om bevæggrunden for at skifte til B1903, udtaler Ole Pedersen følgende:

Da jeg havde første møde med klubbens Sportschef Mads Agner Veng, kunne jeg bare mærke at her var en mand og en klub med gode værdier og ambitioner. Der er plads til udvikling af en stærk trup og velfungerende seniorafdeling. Jeg brænder for at arbejde med folk som har visioner, samt mål der er realistiske. Det går derfor godt i spænd med min egen filosofi.  Jeg glæder mig til at arbejde i en klub med et godt miljø, hvor man har lyst til at vinde hver weekend og forhåbentlig bliver vi et top 3 hold på sigt.”

Om selve projektet med Ole Pedersen og 1.senior, udtaler B1903s Sportschef Mads Agner Veng:

”Vi har valgt at ansætte Ole Pedersen på en 2-årig aftale, da vi ønsker at sende et signal om, at vi tror på ham som træner og ønsker at give projektet tid. Vi er ambitiøse, men også realistiske om, at en ny træner, skal have lov til at implementere en ny spillestil, hvilket er vores mål. Vores nye cheftræner er utrolig dygtig, ved hvad det drejer sig om og har erfaring fra et højere niveau end vores. Vi glæder os derfor, til at se hvordan fremtiden ser ud for B1903's 1.senior ”

B1903 takker Thomas Lindhardt (som gør sæsonen færdig), for rigtige mange gode år i klubben og ønsker ham alt det bedste fremadrettet. Ligeledes byder vi Ole Pedersen velkommen til og håber, at alle vil tage godt imod ham.

 

For yderligere kommetarer:

Mads Agner Veng – Sportschef B1903 (Telefon: 2148 7805)