Menu

B1903 åbner ballet

image
Af Mads Harder
14. august 2020 kl. 11:55
1. senior spiller hjemme mod Skjold lørdag den 15. august

Lørdag den 15. august kl. 14.00 har 1. senior kamp hjemme mod Skjold. Det er første kamp i den nye sæson. Netop Skjold spillede B1903 en hæsblæsende slutspils-kamp mod før sommerferien, så der er alle grunde til at tro, at vi får en underholdende kamp. 1. senior har fået ny træner, Ole Pedersen, som har haft en god optakt med spillerne. Om optakten siger Ole: “Det har været en god optakt, men også hektisk med en række nye tiltag, som har skulle sætte sig hos spillerne i den nye førsteholdstrup”.

Ole fortsætter: "Drengene har tunge ben - og måske også hoveder - efter de har skulle vænne sig til at træne tre gange om ugen. Fra et fysisk perspektiv har det været nemmere for nogen end andre. Dertil kommer, at vi har trænet taktisk på at indføre en ny spillestil, så der har været en masse ting at fordøje, men gutterne har virkelig knoklet og vist villighed til at lære”.

 

Få gode træningskampe og meget træning

1. senior har prioriteret at bruge opstarten på træning og har derfor kun haft to træningskampe mod hhv. Glostrup og Farum fra Sjællandsserien. Begge kampe blev vundet af B1903. Om de to sejre kan følges op med en sejr i åbningskampen i Københavnsserien mod sidste års nr. 2, Skjold, er i skrivende stund selvfølgelig usagt, men Ole slår fast, at holdet vil gøre alt for en sejr: “Det er 100% sikkert, at de 14 udvalgte vil gøre alt, der står i deres magt for at sikre en god start med tre point”, slutter Ole.

 

B1903-Skjold spilles lørdag 15. august kl. 14.00 i B1903