image
Af Mads Harder
29. juni 2020 kl. 06:54
Efter 15 år på 1. senior spillede Kim Madsen sidste kamp

Lørdag den 27. juni spillede B1903's 1. senior ude mod Skjold i en spændende kamp, der dog endte med en 3-2 sejr til Skjold.

Kampen var samtidig anfører Kim Madsens afskedskamp og i denne kamp - som så mange før denne - spillede Kim med vanlig ro og overblik i det centrale forsvar. Kim blev skiftet ud i anden halvleg til klapsalver.

Kim debuterede for B1903's 1. senior i 2005, så der er røget et par kampe på cv'et, og Kim har i den grad været rygraden på B1903's 1. seniorhold igennem mange år. Tillykke med en flot karriere i B1903.

I løbet af denne sommer bliver Kim også far. Stort tillykke med det også. Rygterne forlyder at til sådan en opgave kræves ligeledes ro og overblik i visse perioder, så måske kan Kim drage nytte af sin erfaring fra sit spil på banen til dette.

Selvom Kim stopper seniorkarrieren, så stopper han dog ikke i B1903. Kim skal efter sommerferien til prøvetræning på B1903's oldboys-hold.

(Kim har taget støvlerne af, dog ikke puttet på hylden, da oldboys venter forude)