Mads Harder
30. april 2016 kl. 19:09
1-3 sejr ude over topholdet Prespa

B1903 var lørdag på besøg hos det teknisk stærke top-3 hold, Prespa.

Prespa indledte stærkt og fik presset B1903 lidt tilbage i den første halvdel af 1. halvleg, men et solidt kæmpende B1903-hold fik afholdt Prespa fra større chancer. 1. halvleg var generelt lidt chancefattig, og B1903 fik spillet sig bedre og bedre ind i kampen.

2. halvleg var meget medrivende, hvor Christian Fritze med et elegant følt spark fik bragt B1903 foran kort inde i halvlegen. Prespa fik senere udlignet til 1-1, mens B1903 havde en mand i en 10 minutters udvisning. Men på en heroisk B1903-indsats og intense sidste 20 minutter - som desværre også bød på lidt skader - fik først scoring af Mads Fuad og efterfølgende Lasse Rasmussen sendt de tre point hjem til Lyngbyvejen med slutresultatet 1-3.

1. senior er stadig ubesejret i foråret og er i gang med et utroligt flot comeback i rækken; spillemæssigt som pointmæssigt.

(Anfører Kim Madsen oppe og lykønske målscoreren, Lasse Rasmussen, efter 1-3 scoring til B1903)

(En hård kamp gav fysioterapeutten Benjamin en travl dag på kontoret)