Menu

1. senior sluttede godt af i Gentofte Cup

08. december 2015 kl. 12:26
B1903 vandt 3-2 over HIK.

B1903’s 1. senior spillede sin sidste kamp i Gentofte Cup på hjemmebane mod HIK fra 2. division.

Kampen startede med stort pres mod B1903, som bl.a. kunne ses ved otte HIK-hjørnespark i kampens indledning. Efter lidt over 20 minutter havde HIK scoret to gange, så stillingen var 0-2. I anden halvdel af første halvleg begyndte B1903’s unge mandskab langsomt at vænne sig til tempoet og fysikken, som HIK kom med. Kort før pausen fik B1903 en omstilling, som udmøntede sig i et frispark med 25 meters afstand til målet. Peter Nørgaard (som spillede sidste kamp inden han tager til Australien grundet studiet) lavede et flot Zlatan-frispark og fik reduceret til 1-2.

B1903 kom stærkere ud til anden halvleg og fik udlignet til 2-2 efter en flot aflevering i dybden fra Braimo til Marco, som sparkede bolden i nettet. B1903 kom også foran, da B1903 vandt en duel på midten og fik spillet HIK tynde med Spork og Nørgaard i hovedrollerne, hvor sidste nævnte fik sat bolden ind til slutresultatet 3-2 i B1903’s favør.

En flot sejr til B1903 over HIK, som vandt deres pulje i 2. division og en rigtig fin måde at gå på juleferie på for B1903’s trup.