Menu

Det gode arbejde fortsætter

image 2007-1 holdfoto i Parken
03. maj 2018 kl. 11:08
B1903 har forlænget aftalerne med trænerteamet på 2007-1

B1903 er glade for at kunne fortælle, at vi efter længere tids positiv dialog med det nuværende trænerteam på årgang 2007-1, cheftræner Herman Schüller og assistenttræner Tommy Borggaard, er blevet enige om at forlænge samarbejdet med yderligere et år med afslutning sommeren 2019. Cheftræner Herman Schüller er oprindeligt fra  Norge, hvorfra han har en masse erfaring som træner og kom til B1903 fra FCK's samarbejdsklubprojekt for ca. et år siden. Her var han en fast del af det team, som trænede SKILLS i samarbejdsklubberne og har via sin viden løftet holdet enormt.

Om det forsatte samarbejde siger B1903's sportschef, Mads Agner Veng: 

Jeg er utrolig glad over, at vi kan køre videre med disse to trænere, som i min optik supplerer hinanden sublimt på både det fodboldmæssige og menneskelige plan. Det er et perfekt match i forhold til holdet og begge er meget optimistiske omkring, at drengene kan udvikle yderligere på den flotte stil, de har haft, som har resulteret i flotte præstationer.”

Senest fik holdet en flot 2.plads i B1903s egen turnering Løve Cup og en 3.plads i den internationale turnering Copa Jordi, som blev afviklet i Barcelona. Yderligere har holdet deltaget i stævner i hele Danmark og Sverige gennem sæsonen.

I det kommende efterår er holdet blevet inviteret af IFK Göteborg til at deltage i en lukket turnering, hvor de bedste svenske hold også deltager. Det ser hele holdet frem til, og der arbejdes målrettet gennem træningen med spilforståelse samt en offensiv og kreativ spillestil.

Skulle man have lyst til komme til prøvetræning på 2007-1 og være med på rejsen, er der forsat 2-4 pladser ledige. Så har du ambitioner om at være en del af en spændende og ambitiøs trup,  kan man kontakte holdets cheftræner Herman Schüller på telefon: 22568089.

 

(Herman Schüller)                                                  (Tommy Borggaard)