Menu

Opstart og indmeldelse - Step by step


Step 1: Vil du gerne gerne starte i B1903? 

Kontakt kontaktpersonen for din/dit barns årgang. Se kontakt-oversigten HER . I aftaler, at du/dit barn kommer og træner med, såfremt kontaktpersonen siger, at der er plads på holdet/årgangen. Når man har trænet med to gange, og man gerne ønsker at starte op i B1903 og kontaktpersonen for holdet/årgangen siger OK, så kan du melde dig/dit barn ind.

 

Step 2: Indmeldelse

Man indmelder sig på B1903’s hjemmeside under fanebladet “medlemskab” - “indmeldelse”. Direkte link HER . Her finder man sin/sit barns årgang og klikker for indmeldelse. Man kan læse nærmere om kontingentsatser og FAQ om kontingenter i B1903 HER

 

Step 3: Vigtigt ved indmeldelsen

I indmeldelsen er der et kommentarfelt, hvor man bedes skrive navnet på den kontaktperson/træner, som indmeldelsen er aftalt med. Det er vigtigt at udfylde, både så vi sikre, at det er aftalt, men også så vi får registreret dig/dit barn på det rigtige hold.

Der er ligeledes et felt, hvor man bliver spurgt til den klub, man sidst spillede i. Dette er også vigtigt at udfylde, så B1903 kan indhente dit/dit barns spillercertifikat. Har du/dit barn aldrig spillet i klub før, så udfylder du ikke noget i det felt, og så vil der blive oprette et certifikat på dig. Husk, at hvis man er forældre, der melder sit barn ind, at det er barnet, man melder ind og ikke sig selv. Altså man angiver barnets navn, fødselsdag m.m. og IKKE sin egen. 


Step 4: Efter indmeldelsen

I første omgang kommer indmeldelsen forbi DBU. Det gør den for at krydstjekke, om den indmeldte har en profil hos DBU allerede, hvis vedkommende har spillet i klub før, og så sikre, at der ikke bliver oprettet dobbelt-profiler. Har man ikke spillet i klub før, så bliver der oprettet en profil på en. DBU-godkendelsen sker gerne indenfor få timer, med mindre at man er kommet til at skrive forkert fødselsdato eller har skiftet navn, så kan processen godt tage længere tid. Efter godkendelsen hos DBU, så lander indmeldelsen igen i B1903’s system, og herefter bliver man godkendt som regel indenfor en arbejdsdag. Og har man udfyldt feltet med tidligere klub, så anmoder B1903 også med det samme den tidligere klub om vedkommendes spillercertifikat. 


Step 5: Du er nu B1903’er og skal på Kampklar

Efter godkendelse af indmeldelsen i B1903, så bliver man/sit barn automatisk også sat i holdet/årgangens Kampklar-gruppe, hvor man kan se holdets/årgangens aktiviteter og melde sig til og fra kamp og træning m.m.. Efter indmeldelsen får du en automatisk mail med login til din DBU-profil og Kampklar. Du kan også med fordel downloade app’en ved at søge på “DBU fodbold”.

 

Step 6: Hmm, der er altså stadig noget, der driller? 

Hvis ikke noget driller, så behøver du ikke læse dette step.

Selvom B1903 har godkendt dig og du er kommet ind på holdets kampklar-gruppe, så synes du ikke, at du kan se nogle aktiviteter. Dette skyldes, at flere årgange har delt spillerne op i spiller-grupper inde i Kampklar, og man kan kun se de aktiviteter, som er sat op til sin/sit barns spillergruppe. Dette er noget, trænerne gør. Det gør de som regel meget hurtigt efter indmeldelse, men i enkelte tilfælde kan der godt gå lidt tid, da det er en manuel proces. Går der for mange dage, så tag lige fat i træneren på holdet.

Hvorfor er der en spærring på min profil, og jeg kan ikke udtages til kamp i systemet, og der står noget omkring certifikat? Det er hvis, du har spillet i klub tidligere, og B1903 ikke har fået dit spillercertifikat fra den tidligere klub endnu. Det skyldes enten, at du har glemt at udfylde feltet ved indmeldelsen, eller at den tidligere klub ikke har behandlet B1903’s anmodning endnu. Som regel behandler klubber hinandens anmodninger ret hurtigt, så mange når ikke at opdage, at der er en sådan proces i gang. Klubber med administrative ansatte gør det som regel indenfor en arbejdsdag, men kommer du/dit barn fra en mindre klub, så kan der godt gå noget længere tid, da de ikke altid har fastansat administration. Går der alt for lang tid (over en uge fx), og du kan se på din/dit barns profil, at dit/dit barns certifikat stadig ligger hos den tidligere klub (eller din/dit barns træner kommenterer det, fordi han ikke kan udtage dig/dit barn), og du bliver tvivl, om du har anført i indmeldelsen, hvilken klub du/dit barn kom fra, så skriv til b1903@b1903.dkStep 7: Det er skide sjovt i B1903!

Du er vild med at være kommet til B1903, du får gode kammerater og om 50 år kommer du til generalforsamlingen og modtager en jubilæumsnål for 50 års medlemskab og modtager klapsalver.