Menu

Kropsterapi

Kropsterapi v/Kathrine Godtkjær

 

Hvad er Kropsterapi?

Kropsterapi er baseret på anerkendte massage- og åndedrætsteknikker, samt akupressur og zonetryk. Kropsterapi er funderet i en holistisk tilgang til kroppen, hvor forståelsen er, at krop og psyke hænger sammen. Kropsterapi kobler den fysiske, mentale og emotionelle krop sammen og arbejder ud fra forståelsen af, at de ting vi oplever og erfarer (positivt og negativt) lagrer sig i kroppen på forskellig vis.

 

Kropsterapi kan fx anvendes til:

stress

angst

smerter i kroppen

sportsskader

 

Hvordan foregår Kropsterapi?

Vi starter med en kort indledende snak om dine problematikker. Herefter udføres behandlingen på briksen, hvor jeg anvender pulserende massageteknikker, akupressur, zonetryk mv. Under selve behandlingen har du undertøj på og ligger under et tæppe.

 

Hvordan booker du en tid?

I øjeblikket har jeg kun tider om onsdagen ml. kl. 8:15-15:30. Behandlingen foregår i B1903’s fysioterapi-rum i styrkelokalet.

 

Du kan booke en tid hos mig på følgende måder:

Telefon: 51908749 (ring eller sms)

mail: kgodtkjaer@hotmail.com

 

OBS! Hvis du bliver forhindret i at møde til din aftalte tid, bedes du aflyse din tid 24 timer før din behandling starter.

 

Hvad koster Kropsterapi?

Da jeg er elev, koster behandlingen 400 kr. pr. gang.

Du kan betale kontant eller over MobilePay.

 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Kathrine Godtkjær. Jeg er uddannet sygeplejerske og cand.mag. i organisationspsykologi og sundhedsfremme. Jeg er pt. i gang med at uddanne mig til kropsterapeut hos Totum - skolen for kropsterapi. Jeg bliver færdig, som kropsterapeut, i maj 2022. Samtidig med uddannelsen til kropsterapeut arbejder jeg, som sygeplejefaglig konsulent, i Glostrup Kommune.

Privat er jeg gift og har 3 børn og en hund.