image Foto: Asle Knudsen
Af Mads Harder
06. september 2021 kl. 11:23
Chancerig kamp mod Solrød FC gav sejr

Lørdag skulle 1. senior følge sejren mod HIC fra midtugen op mod Solrød FC. Og det gjorde de i den grad. Fra første fløjt skabte B1903 chancer, og der skulle heller ikke gå mere end to minutter før, at B1903 bragte sig i front. En friløber til B1903 resulterede i en retur fra målmanden, som anfører Oliver Hallgren satte ind fra en position uden for feltet. Sikkert sat ind. Herefter fulgte en 1. halvleg med et hav af chancer til B1903, mens der blev lukket godt af nede bagi, men det forblev på 1-0. 2. halvleg blev mere jævnbyrdig, men B1903 holdt stadig Solrød fra store chancer og var samtidigt giftige i nogle omstillinger. Tre B1903-afslutninger på træværket i kampen, og man havde indtrykket af, at var målet kommet til 2-0, så kunne kampen været knækket med mange mål. Men en underholdende kamp og imponerende med både at spille sig frem til så mange chancer og stadig have lukket så godt af nede bagi.

(Oliver Hallgren i duel. Oliver opererer mest på den defensive midtbane, men med to mål i de sidste to kampe griber han måske ud efter topscorer-titlen)