Menu

Praktiske oplysninger

Parkering: Ved Løve Cup vil portene bagest i anlægget være åbne, så benyt venligst mulighederne for at parkere hele vejen rundt om klubben. Foran klubben må KUN parkeres i de afmærkede områder. Undlad venligst at parkere på skråninger, i svingbaner og andre steder hvor det ikke er tilladt at parkere, så vores naboer ikke bliver generet. Parkeringspladserne lige foran hovedbygningen er reserveret til stævneledelse, vareleveringer, samt skal holdes fri i tilfælde af ambulancer eller udrykningskøretøjer skal kunne komme frem til anlægget. Vi skal derfor bede alle om at respektere de afspærringer der sættes op.

Restaurant: Vores restauratør glæder sig til at tage imod de mange gæster fra nær og fjern. Boder er stillet op flere steder på anlægget for at mindske ventetiderne. Det er ikke tillade at medbringe egne madvarer. Selve restaurantlokalet er under ombygning, så der er et stort telt på parkeringspladsen istedet for, udover boderne rundt på anlægget. 
FCK billetter / spillere: B1903 tilbyder FCK-billetter til alle deltager. Normalt får vi også FCK-spillere ud til at skrive autografer, mens Løven Leo og FCK's eventcrew også plejer at komme ud og underholde. FCK's deltagelse skal tages med forbehold, indtil superligaens kampprogram kendes. Her på siden vil der løbende komme opdateret info om Løve Cup, herunder også hvilke dage FCK eventuelt kommer ud. 

Ankomst: Venligst meld jeres ankomst ved stævnekontoret senest 20 minutter inden første kamp.

Stævnekontor: Findes i klubhuset med indgang fra banerne. Alle hold bedes meddele deres ankomst på stævnekontoret senest 20 minutter inden første kamp. På stævnekontoret findes resultat- samt informations tavle. Det er op til det enkelte hold at holde sig orienteret her om evt. kampflytninger, aflysninger og lignende. Her kan ligeledes hentes isposer og plaster, hvis man skulle komme ud for skader.

Stævneledelse: Loevecup@b1903.dk, 

Indberetning af resultater: Træneren for det vindende hold vil få kampkortet fra dommeren og bedes hurtigst muligt aflevere dette på stævnekontoret. Ved uafgjort er det træneren fra det hold der står først som får kampkortet. Denne fremgangsmåde er med til at sikre, at dommerne kan blive på banen, så vi kan få startet kampene til tiden. Noget alle vist sætter pris på. I 3 mands rækkerne indberettes ikke resultater og der bruges derfor ikke kampkort.

Dommere: Ved Løve Cup er dommerne typisk frivillige trænere, forældre eller aktive spillere i 1903 (U14, U15, U17, U19, senior). Generelt tilstræber vi at sætte lidt ældre dommere på de afgørende kampe, hvis det er muligt, men uanset dommerens alder accepterer vi ikke højrøstede trænere, der forulemper dommerne. Vi forbeholder os ret til at bortvise trænere, der ikke kender grænsen for almindelig god opførsel. I de yngste årgange der spiller 3 mands, er der tale om døm-selv kampe, hvor det hold der står først dømmer. 

Diverse: Bemærk at det ikke er tilladt at medbringe hunde på anlægget. Rygning er strengt forbudt indendørs samt på vores kunstbaner og vi fraråder generelt rygning på hele anlægget. Hold fornuftig afstand til banerne så drengene kan komme til at spille uforstyrret og undlad at gå og stå langs midterlinjerne på 11M græsbanerne. Kun spillere, trænere og dommere må færdes inde på selve banerne. Alle andre: Når I støder på en kridtstreg, så lad være med at træde over den!

Rækker 

U5-U7 (3 mands). Stævnets yngste årgange spiller 3 mands fodbold (maks 5 spillere pr hold) uden målmand. Målene er minipodemål, spilletiden er 10 minutter og der niveaudeles ikke. Der tages dog hensyn til at lave puljer udfra niveau. Kampene er som udgangspunkt døm-selv kampe og det hold der står først stiller dommer. Der er ens medaljer til alle deltagere, medaljerne kan afhentes på stævnekontoret.

U8-U10 (5 mands). 5 mands (maks 8 spillere pr hold) i en A, B og C-række. Målene er 5m mål (3 x 1,5m) og der spilles med målmand som må tage med hænder også ved aflevering fra medspiller. Spilletiden er 15 minutter. Afhængig af rækkestørrelsen går 1-2 hold fra hver pulje videre til knockout kampe efter almindeligt cup system. Rækker med 2-3 puljer har ikke kvartfinaler, så der går man i semifinaler efter puljerne. Rækker med 4 puljer eller mere, der går man videre til kvartfinaler efter puljerne. Præmier til nr. 1-4.

U10-U12 (8 mands). 8 mands (maks 11 spillere pr hold) i en A og B række. Målene er 8-mands mål og der spilles med målmand som må tage med hænder også ved aflevering fra medspiller. Spilletiden er 20 minutter. Afhængig af rækkestørrelsen går 1-2 hold fra hver pulje videre til knockout kampe efter almindeligt cup system. Rækker med 2-3 puljer har ikke kvartfinaler, så der går man i semifinaler efter puljerne. Rækker med 4 puljer eller mere, der går man videre til kvartfinaler efter puljerne. Præmier til nr. 1-4.

Enkelte rækker kan variere i afviklingen i forhold til hvor mange tilmeldte hold der er.


SPILLEREGLER.
Generelt: Ingen spiller må deltage på mere end ét hold. Ingen hold må have mere end det maksimale antal spillere i truppen. Vi følger lokalforbundenes regler for aldersdispensation. Husk sygesikringsbevis som skal kunne forevises på forlangende. Hvis et hold ikke er klar ved kampstart dømmes man som taber 0-3 (medmindre det manglende fremmøde f.eks. skyldes forsinkelser af stævnet, naturligvis). Ønskes dispensationer for ovenstående, bedes man kontakte stævneledelsen.

Det hold som er nævnt først i programmet stiller op nærmest klubhuset / Lyngbyvej, giver bolden op og skifter til overtræksveste ved trøjelighed. Overtræksveste findes rundt omkring på banerne eller på stævnekontoret.

Udvisninger: Vi spiller generelt ikke med røde og gule kort, men hvis en spiller begår (flere) grove frispark eller opfører sig dårligt kan dommeren henstille til træneren at han skiftes ud. Hvis dette ikke efterkommes af træneren kan dommeren vælge at udvise spilleren for resten af kampen og holdet kan først sætte en ny spiller ind efter 5 minutter.

Point: Vunden kamp giver 3 point, uafgjort kamp giver 1 point.

Placering ved pointlighed: 
1. Målforskel i samtlige kampe
2. Flest scorede mål i samtlige kampe 
3. Point i indbyrdes kampe 
4. Målforskel i indbyrdes kampe 
5. Flest scorede mål i indbyrdes kampe    
6. Straffesparkskonkurrence 

Kvartfinale, semifinale og finalekampe: 
Hvis stillingen er uafgjort ved normal spilletids ophør, spilles til først scorede mål, dog højst 5 minutter. Den forlængede spilletid startes med dommerkast fra midten af banen. Hvis der ikke scores i forlængelsen afvikles straffespark, i første omgang 3 spark til hvert hold, herefter 1 ad gangen indtil der er fundet en vinder.

Straffesparkskonkurrencer:
Ved straffesparkskonkurrencer er det kun spillerne og dommeren, der må befinde sig på den halvdel, hvor der sparkes, og de spillere der ikke sparker skal opholde sig i god afstand fra målfeltet. Der må ikke stå hverken spillere, trænere eller tilskuere bagved eller ved siden af målet (hold mindst 5 meters afstand). Sparket må først udføres, når dommeren giver signal med fløjten.

Ethvert tvivlsspørgsmål afgøres suverænt af stævneledelsen.