Menu

Seneste om Corona

Opdateret 20. november.

Forsamlingsloftet er blevet forlænget til 13. december. Det har konsekvenser for senior-kampene, som allerede var udsat. 1. seniors kampe bliver nu rykket til 2021, mens de øvrige seniorholds resterende kampe fra efterårsturneringen permanent er aflyst. Trænerne har fået direkte besked.

Det vil sige, at restriktioner, som har kørt indtil da om nedlukning af omklædningsrum og særlige forhold ved træning, også er forlænget til 13. december.

-----------------

Opdateret 12. november.

På baggrund af at Gentofte kommune har oplevet, at hjemsendte børn kommer i Fritidslivet og senere bliver testet positive og dermed er kommet til at smitte holdkammerater har de 12. november sendt nedenstående reminder ud til fritidslivet.

Myndighederne anbefaler, at elever der er hjemsendt fra skole, også bliver hjemme fra fritidslivet (idrætsforeningen, spejdergruppen, musikskolen eller lignende). Det samme gælder sociale arrangementer, tandplejen og andre steder, hvor der kan være tæt kontakt med andre.

Et vigtigt led i forsøget på at forebygge og inddæmme smitten er at begrænse kontakten med andre, hvis man er smittet eller har været i kontakt med en smittet. 

 

--------------------

Opdateret 4. november.

Set i lyset af at en række skoler i kommunen hjemsender klasser, så husk at går man/sit barn på gymnasium eller i en skole, hvor man er blevet hjemsendt grundet mistanke om Corona, med besked på at man skal testes, så kan man ikke deltage i fodboldtræningen før, man har fået negativt svar på testen. Det samme gælder trænere, som bliver hjemsendt fra arbejde eller studie.

--------------------

Opdateret 25. oktober.

De nye restriktioner, særligt forsamlingsloftet på 10 personer, fra 26. oktober - 22. november får nedenstående betydning i B1903.

Betydning i praksis for børn og unge under 21 år.

Børn og unge under 21 år har fået en dispensation fra forsamlingsforbuddet, når det gælder foreningslivet, så de fortsat må være 50 forsamlet (inkl. træner). Derfor følger træning for børn og unge under 21 år de hidtidige retningslinjer, og kan således træne videre, som de har gjort indtil nu. Kampe og stævner for børn og ungdomshold kan også fortsat blive afviklet. 

Betydning i praksis for voksne over 21 år.
For personer over 21 år, er det nu kun tilladt at være 10 personer i samme område, indendørs såvel som udendørs. DBU skriver, at det i praksis betyder, at samtlige kampaktiviteter for voksenidrætten i holdsportsgrenene ikke kan afvikles fra på mandag den 26. oktober.
Det vil sige, at alle kampe for senior og senior+, der ellers skulle været afviklet i de næste fire uger, bliver enten aflyst eller udsat. Når DBU er blevet afklaret omkring nye datoer for de officielle turneringskampe, samt hvad der kommer til at ske med vinterboldskampene (DBU’s træningsturnering); om de bliver udsat eller helt aflyst, så får trænerne det at vide. Andre træningskampe i perioden aflyses og trænerne bliver kontaktet omkring potentielle alternativer i fremtiden. 
Det er dog muligt at træne, blot må man ikke være mere end 10 involveret i samme aktivitet og man må ikke bytte gruppe undervejs i træningen. De hold hvor der er spillere på 21 år eller ældre bliver træningen således påvirket. Det vil sige for 1., 2., 3., 4., 6., 7., 8., 9. senior, samt senior+ holdene bliver træningen påvirket. DBU er ikke færdige med en opdatering af deres Corona-protokol, omkring hvordan forholdene for træning skal se ud, endnu. De forventer, at den er opdateret i starten af uge 44. Om DBU når det i morgen eller ej, så vil B1903 under alle omstændigheder kommunikere ud i morgen til til de påvirkede senior-hold, hvordan de skal forholde sig til mandagens træning, og hvad de eventuelt kan gøre. 

Ingen tilskuere eller forældre

Gentofte kommune skriver, at forsamlingsforbuddet på 10 personer gør det nødvendigt at reducere antallet af forældre til udendørs træning eller kampe til maksimalt 10 personer. Da der er stor risiko - samt også erfaring - for at tilskuere og forældre går mellem banerne, og på den måde “binder” grupperne sammen til en stor gruppe, som går over forsamlingsloftet i antal, samt at det er vanskeligt at håndhæve, at der kun er 10 af gangen, er reglerne som følgende i B1903 (hvilket bakkes op af Gentofte kommune): Ingen tilskuere eller forældre på anlægget overhovedet (dvs. banerne, terrassen m.m.), men kun aktive udøvende spillere og trænere. B1903 laver dog en undtagelse med U5 og U6 træningen, når de træner udendørs. I disse årgange bliver man ramt allerhårdest af restriktionerne omkring ingen forældre, så derfor tillader B1903 her op til 10 forældre fra U5 og U6 på et særligt område. Når U5 og U6 træner indendørs er der nogle andre regler. Børneleder Thomas Brando tager kontakt til de årgangsansvarlige for U5 og U6 omkring deres situation. 


Klubhuset er lukket.

Grundet forsamlingsloft på 10 og at man nu skal bære mundbind indenfor i B1903 og at vi deler bygning med en fritidsinstitution, så har B1903 valgt at lukke klubhuset og omklædningsrummene for medlemmer ned. Dette opfordres der også til fra Gentofte kommunes side. B1903 laver dog en undtagelse med B1903-trænere, der har behov for et omklædningsrum, og de må således godt benytte det. Så længe restriktionerne omkring mundbind i klubhuset og antal personer overholdes. Toiletterne i kælderen under caféen, som kan tilgås ved at gå ned under terrassen og ind, vil være dem, der kan benyttes i perioden for medlemmerne.

Caféen.
Caféen vil, indtil 22. november, være lukket. Caféen vil dog fortsat have åbent for lukkede arrangement (med de gældende restriktioner for caféer in mente), samt at det vil blive muligt at bestille take away. Kontaktinfo og link til caféens facebook findes her: http://b1903.dk/cafe/

Opfordring. 
Husk at vi bliver nødt til at hjælpe hinanden lidt her. B1903 har hverken mulighed for - eller lyst - til at gå og være kontrollører 24 timer i døgnet, så derfor bedes alle om at respektere det, der bliver meldt ud fra klubbens side.

 

 

 

---------------------