Menu

Årshjul

Fodboldtræning:

Her vil vi gå i dybden med forskellige områder indenfor den klassiske fodboldtræning; såsom tekniske øvelser og taktiske diskussioner. Ligeledes vil vi dykke ned i rollen som målmand og prøve spillerne af i dommergerningen. Vi vil også kigge på andre fodboldformer som futsal, fodtennis og fodboldgolf. Spillernes udvikling vil være i fokus konstant, og der vil blive arbejdet med deres udviklingsområder løbende.

 

Det mentale område:

At kunne være en stærk spiller med fødderne er ikke altid nok. Meget af spillet foregår også i hovedet. Derfor er det vigtigt at kunne navigere indenfor det udviklingsområde. Her vil vi dykke ned i evnen til at håndtere medgang og modgang kombineret med mindfulness-sessioner. Ligeledes vil spillerne skulle forholde sig til cases, som de kan bruge på og udenfor banen.

 

Fysik:

At kunne bevæge sig rigtigt er altafgørende. Derfor vil vi indenfor denne del have stor fokus på motoriske øvelser, agility og løbestil. Dette vil ske med stigetræning og øvelser, som vil fremme spillerens kropslige forståelse. Der vil også i den sammenhæng være et isoleret forløb omkring løbestil. 

 

Sundhed:

At være en god fodboldspiller kræver, at man er en sund udgave af sig selv. Derfor vil vi have fokus på, hvad søvn gør for kroppen og virkningen ved restitution. Her vil der også komme indlæg angående kost og vigtigheden ved at indtage det rigtige mad/drikke for at kunne præstere mest optimalt i både træning og kamp. 

 

Lifeskills:

Når man er en del af et fodboldhold og klub, så kræver det også, at man kan samarbejde, hjælpe hinanden og være en gruppe. Derfor skal værdierne være tydelige i, hvad vi som klub forventer af spillerne, men også hvilken kultur både vi og spillerne ønsker, der skal være. Her vil vi snakke om, hvad det vil sige at være en god ven, have respekt for hinanden og turde sig fra, hvis der er ting, som man er uenig i. Altså hvilken tone og stemning vi ønsker skal kendetegne vores klub. 

 

Andre sportsgrene:

Fodbold er udgangspunktet i alt, hvad vi laver, men det betyder ikke, at vi skal lukke øjnene for alle de andre gode ting, som foregår i andre sportsgrene. Hvis man kigger på andre sportsgrenes indhold kan meget også bruges på en fodboldbane. Derfor mener vi, at kampsport, parkour, yoga, e-sport og mange andre sjove ting skal prøves af.

 

Ud-af-huset oplevelser:

Inspiration er alting. Derfor skal vores spillere også inspireres, se nye ting og få gode oplevelser sammen udenfor klubben. Vi vil aktivere vores netværk, lave sjove events og eksempelvis besøge organisationer, som kan sætte spillerens bevidsthed i gang.

 

Alle ovenstående aktiviteter vil blive afholdt af B1903s sportslige ledelse, dygtige trænere og eksterne eksperter.